İlk Youtube Röportajım – Kariyer Kılavuzu

by Caner Acarbay
Sizlerle İlk Youtube Röportajım hakkında konuşmak istiyorum.

Amerika’da yaşayan muhteşem bir kariyere sahip olan Gizem tarafından öğrencilerimize rehberlik etmesi amacıyla kurulan kariyer kılavuzu Youtube kanalına buradan erişebilirsiniz. Gizem kariyerine Google’da devam ediyor aynı zamanda dünyanın en iyi üniversitelerinden biri olan Stanford’da da yarı zamanlı öğretmenlik görevini sürdürmektedir. Gizem’in web sitesine erişmek için buraya tıklayabilirsiniz. Röportaj kanalı hakkında gerekli açıklamayı yaptıktan sonra İlk Youtube Röportajım – Kariyer Kılavuzu adlı yazımın içeriğime gelelim 🙂

İlk Youtube Röportajım içerisinde Kariyer Kılavuzunda Gizem’in sorularını yanıtladım. İlk olarak lise zamanından başlayarak temel motivasyonumu açıkladıktan sonra beni pilotaja yönlendiren yolu detayları ile açıkladım. Sizde aşağıda belirttiğim soruların cevaplarını merak ediyorsanız bu videoyu mutlaka izlemelisiniz.

Bir pilotun hayatı nasıl? Nasıl pilot oldum? Kariyer planlarımı yaparken nelere dikkat ettim? Pilota zor bir meslek mi? Yurt dışında pilot olmak zor mu? Pilotluk mesleğinin zorlukları nelerdir?

Son olarak böyle bir içeriğin ortaya çıkmasında en büyük pay sahibi olan değerli arkadaşım Gizem’in Youtube kanalı olan Kariyer Kılavuzuna üye olmadan geçmeyin diyerek aşağıda videoyu sizinle paylaşıyorum.

Benimle buradan iletişime geçebilirsiniz.

İyi Seyirler

—–

I want to tell you about my first Youtube interview.

You can access the career guide Youtube channel established by Gizem, who has a great career living in America, to guide our students here. Gizem continues her career at Google and also continues her part-time teaching position at Stanford, one of the best universities in the world. You can click here to access Gizem’s website. After making the necessary explanation about the interview channel, let’s come to the content of my First Youtube Interview – Career Guide 🙂

In my first youtube interview, I answered Gizem’s questions in the Career Guide. First, after explaining my main motivation starting from high school, I explained the path that led me to pilotage in detail. If you are interested in the answers to the questions I mentioned below, you should definitely watch this video.

How is the life of a pilot? How did I become a pilot? What did I pay attention to when making my career plans? Is the pilot a difficult profession? Is it difficult to become a pilot abroad? What are the difficulties of the pilot profession?

Finally, I am sharing the video below with you, saying that you should not pass without becoming a member of the Career Guide, which is the Youtube channel of my dear friend Gizem, who has the largest share in the emergence of such content.

You can contact me here.

You may also like

Yorum Bırakın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00