Sağlık Sorunları Hakkında Tavsiyeler!

by Caner Acarbay
Sağlık Sorunları Hakkında Tavsiyeler

Sağlık Sorunları belki de pilot olmak isteyen kişilerin aklındaki en önemli soruların başında geliyor. Gözlük kullanıyorum, daha önce psikolojik destek aldım, kolesterolüm var vb. bir çok soru belirli aralıklarla bana soruluyor. Benden de bu sorulara cevap vermem bekleniyor. Keşke bu konularda bilgim olsa da sizinle paylaşsam. Maalesef sağlık ve havacılık çok ayrı disiplinler.

Bu soru cevap video serisinde size pilotaj yolunda sağlık sorunları hakkındaki sorularınızı nasıl cevaplayabileceğinizi anlatıyorum. Umarım faydalı olabilirim. İyi Seyirler!

Health Problems are perhaps one of the most important questions on the minds of people who want to become a pilot. I wear glasses, I have previously received psychological support, cholesterol, etc. a lot of questions are asked to me at December intervals. Also expected to answer these questions. I wish I had information on these issues and I could share it with you. Unfortunately, health and aviation are very separate disciplines.

In this question and answer video series, I tell you how you can answer your questions about health problems on the way to piloting. I hope I can be useful. Have a Nice Look!

Her zaman dediğim gibi sizin de merak ettiğiniz sorular varsa sorularınızı buradan paylaşabilir veya sosyal medya hesaplarımdan bana sorabilirsiniz.

Videoyu izlemekte sıkıntı yaşıyorsanız buraya tıklayarak YouTube üzerinden izleyebilirsiniz.

You may also like

Yorum Bırakın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00