Kabin Memurluğu İş Başvuru Süreçleri

Kabin Memurluğu İş Başvuru Süreçleri

by Sude Gerçekoğlu

Herkese yeniden merhaba! Bu haftaki yazım Kabin Memurluğu İş Başvuru Süreçleri hakkında olacak.
Keyifli okumalar dilerim.

Kabin Memurluğu için başvuru aşamaları

Her iş başvuruşu aşamalarında olduğu gibi başvuru ilanı için özgeçmiş dediğimiz cv hazırlamak en önemlisi burada insan kaynakları uzmanları cv ve ön yazı kısmına en çok dikkat ettikleri kısımdır. Ön yazı kısmı önemlidir. Bu kısımda mezun olduğunuz bölüm ve kariyer hayatınızda ne yaptığınız önemlidir. Kabin Memurları için dil seviyeniz çok önemlidir. İngilizce seviyenizi belli etmeniz gerekir. İkinci önemli kısım ise Kabin Memurluğu için Kabin Ekibi Temel Eğitim Sertifikası olanlar her zaman bir
adım öndedir. Üniversitesi öğrencisi iseniz havacılık bölümü öğretmenlerinizin referansları daha da önemlidir. Hizmet sektöründe çalışmak size artı avantaj Sağlar. İkinci bir sertifika sağlık sertifikası olan
insanların daha avantajlı olmasıdır. Havacılık doktorlarından alınan sertifika çok önemlidir.

Genel yetenek ve İngilizce sınavları


Genel yetenek sınavları temel beceriler dört işlem yeteneği kuvvetli olması gerekmektedir. İngilizce sınavları da basit başlayıp zora doğru gitmektedir. Genelde hava yollarına göre bu değişiklik göstermektedir. Hava Yolları belli bir düzene göre hareket etmektedir.


İngilizce Mülakat


Bu aşamada sizin İngilizce seviye durumunuza ve mesleki alanda İngilizce bilgilerinize bakarlar bu süreçte ek olarak beden dilinize de gözlemlerler.

Kurul Mülakatı


Kurul mülakatı Kabin Memurlarının görünür yerlerinde dövme olmaması gerekir. Bu duruma hava yolları oldukça dikkat eder. Bu mülakat ‘da zayıf ve güçlü yönleriniz sorabilme özeliğinizi sorarlar. Bu hava yolu şirketini neden istediğiniz ilgili sorular yönlendirilir. Beden diliniz bu aşamada çok fazla dikkate alınır. Güler yüzlü olma ve pozitif olmak sizlerin elindedir. Kurul Mülakatında birden fazla kişibulunur. Havacılık sektöründe emniyet ve güvenlik önemli olduğundan sağlık faktöründe önemlidir.
Psikologda mülakat aşamasında bulunmaktadır. Bu aşamada belli problemler verip bu aşamaları çözmenizi isterler. Ona göre hem psikolojik hem de problem çözme yeteneğinize bakarlar. Ama yabancı hava yolları şirketlerinde bu aşamalar tamamen farklıdır.


Bu hafta size Kabin Memurları İş Başvuru Süreçleri hakkında yazdım. Diğer yazıma buradan ulaşabilirsiniz. Görüşmek üzere.

You may also like

Yorum Bırakın

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00